Go to top

grondverzet

Wij hebben shovels van 6 tot en met 12 ton en met bakinhoud van 1000 tot 3000 liter. Shovels zijn te huren inclusief schudbak, stenentrommel, dichte pak, puinriek, palletvorken, stenenklem of bezem. Ook verhuren we een 16-tons mobiele graafmachine. Shovels en graafmachine worden verhuurd per uur of per dag (inclusief machinist).

shovel inclusief schudbak

De schudbak is speciaal om stenen te schudden. Stenen kunnen bijvoorbeeld door de shovel uit de straat geschept worden en direct daarna schoongemaakt. Het zand wordt verwijderd van de stenen, zodat er schone stenen overblijven.


shovel inclusief stenentrommel

De shovel met stenentrommel is te gebruiken voor kleinere zeefobjecten en in te zetten op kleinere locaties dan de mobiele zeefmachine. Ook wordt de stenentrommel gebruikt om stenen te trommelen en daarmee te verouderen.

shovel inclusief dichte bak, puinriek, palletvorken en eventueel stenenklem

In deze opbouw worden de shovels veelvuldig ingezet in de wegenbouw en utiliteitsbouw. Maar ook door strandtenthouders worden onze shovels vaak ingehuurd. Het strand kan door de shovel op hoogte gebracht worden. En als het hard gestormd heeft, dan kan de shovel het verstoven zand verplaatsen.

shovel inclusief bezem

De shovel met (rol)bezem wordt ingezet voor het schoonvegen van grote terreinen.

  

mobiele graafmachine

Onze mobiele graafmachine is een 16-tons bandenkraan en wordt verhuurd per uur of dag en inclusief machinist. Deze kraan wordt ingezet bij het uitgraven van bouwputten, uitvoeren van sloopwerken, verwijderen van boomwortels of het doorspitten van grotere tuinoppervlakten. De mobiel graafmachine is te huur met gewone bak, puinriek of sorteergrijper.