Go to top

Wie zijn we en wat doen we?

J.K. van den Dool BV in Wassenaar levert tuinmaterialen, recyclet groenafval, verhuurt afvalcontainers en levert bodemverbeteraars.

  • Tuinmaterialen
    J.K. van den Dool BV beschikt over een uitgebreid assortiment tuinmaterialen: sierbestrating, tuinhout, tuinverlichting, grind, split, graszoden en kunstgras. Bezoek onze prachtige showtuin aan de Oostdorperweg 206C te Wassenaar. Een deel van ons assortiment kunt u bekijken op deze website.
  • Recycling
    J.K. van den Dool BV verhuurt open en gesloten afvalcontainers in diverse afmetingen. Voor kleinere klussen is er een opvouwbare afvalzak: de EasyBag of EasyBag XL. Ook kunt u bij ons terecht voor het storten van (groen)afval. Wij recyclen maar liefst 95% van het binnengekomen afval. Een groot deel hiervan is het recyclen van groenafval. Zo produceren wij compost en leveren we diverse afvalstromen aan energiecentrales. Zij verwerken dit afval en wekken hieruit groene energie op (biomassa).
  • Bodemverbeteraars
    De basis voor een geslaagde aanplanting is een goede bodemstructuur. Wij produceren en leveren maatwerk bodemverbeteraars voor zowel particulier als openbaar groen. Een groot deel van de producten worden geleverd onder certificaat. Daarnaast leveren we talrijke andere soorten bodemverbeteraars, passend bij de beplanting en de ondergrond. Zoals: supercompost, champost, potgrond, aanvulgrond, bomengrond, bomenzand, teelaarde en tuinaarde.


JK van den Dool BV beschikt over diverse machines en auto's die gehuurd kunnen worden. Wij hebben shovels van 6 tot en met 12 ton, met bakinhoud van 1.000 tot 3.000 liter. Shovels zijn te huur inclusief schudbak, stenentrommel, dichte bak, puinriek, palletvorken, stenenklem of bezem. Ook verhuren we een 16-tons mobiele graafmachine. Shovels en graafmachine worden verhuurd per uur of per dag (inclusief machinist).
De mobiele zeefmachine verhuren we inclusief shovel en machinist. De zeefmachine zeeft grove onregelmatigheden (verschillende gradaties) uit de grond of het zand. Het is een mobiel voortuig en dus op locatie in te zetten. Wij verhuren de machine per uur, per dag, per kubieke meter of per ton. Kijk voor meer info onder verhuur.