Go to top

Wie zijn we en wat doen we?

J.K. van den Dool BV in Wassenaar levert tuinmaterialen, recyclet groenafval, verhuurt afvalcontainers en levert bodemverbeteraars. In de winter zorgen we bovendien voor het sneeuw- en ijsvrij houden van particuliere en bedrijfsterreinen.

 • Tuinmaterialen
  Allerlei soorten sierbestrating (beton, gebakken en natuursteen), tuinhout, blokhutten, grind, split, vijverbenodigdheden, kunstgras, tuinverlichting en diverse aanverwante artikelen.
 • Groenrecycling
  Het groenafval dat wordt ingenomen, wordt op eigen terrein gehakseld en versnipperd tot fijn materiaal. Via een ingenieus beluchtingssysteem en zeefproces wordt het binnen enkele maanden verwerkt tot het eindproduct compost. Het restmateriaal wordt gereed gemaakt voor hergebruik en afgevoerd naar energiecentrales. Zij verwerken het afval verder en wekken er groene energie uit op (biomassa).
 • Afvalcontainers en afvalverwerking
  Voor aannemers, hoveniers en particulieren zijn open en gesloten containers te huur in diverse afmetingen. Voor kleinere klussen is er een opvouwbare afvalzak: de EasyBag of EasyBag XL.
 • Bodemverbeteraars
  Iedere bodem is anders, dus iedere bodem vraagt een ander soort grond. Bijvoorbeeld supercompost, champost, potgrond, aanvulgrond, bomengrond, bomenzand, teelaarde, en tuinaarde. Met behulp van een eigen zeefmachine en grondmolen kan vrijwel ieder mengsel gemaakt worden (volgens BRL 9335 protocol 4) en geleverd worden en met kwaliteitsverklaring.
 • Gladheidbestrijding
  In perioden van sneeuwval en gladheid bouwen wij onze vrachtwagens om tot strooi- en schuifwagens. Zo zorgen wij op contractbasis voor het sneeuw- en ijsvrij houden van particuliere terreinen en bedrijfsterreinen in en rondom Wassenaar. En uiteraard verkopen we ook los strooizout.