Go to top

Praktische informatie


Producten en prijzen

Het is mogelijk dat er kleine afwijkingen zijn van de in onze showtuin genoemde afmetingen. Kleur en constructiewijzigingen voorbehouden.
De vermelde prijzen gelden - zolang de voorraad strekt - tot 1 maart 2015 en zijn inclusief 21% BTW. J.K. van den Dool BV is gemachtigd om eventuele tussentijdse prijs- en product wijzigingen door te voeren. Prijzen worden over het algemeen gegeven per m2. In sommige gevallen wordt een prijs per stuk, per strekkende meter of per m3 gegeven.

Bestellingen
Het doorgeven van kleine wijzigingen van reeds geplaatste bestellingen kan tot uiterlijk 13.00 uur op de dag voorafgaande aan de levering. Bestel uw producten tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Als de materialen geleverd zijn, moet u deze altijd controleren op juistheid van kleur, afmetingen, hoeveelheid en op eventuele breuk. Mocht er iets zijn misgegaan bij uw levering, dan dient u dit zo snel mogelijk bij ons te melden, maar ten minste binnen 1 werkdag na levering.
Het gebruiken en plaatsen van de materialen betekent goedkeuring van de producten. Bij latere reclamaties gaan wij nooit over tot vergoeding van de producten.
Reclamaties op telefonische bestellingen worden door ons niet in behandeling genomen.

Betaling
De betaling moet uiterlijk voor of uiterlijk tijdens de levering gebeuren. Dat kan voorafgaande aan de levering of tijdens de aflevering bij de chauffeur, contant of met pin.

Materialen retour
Alle materialen die wij op voorraad houden en niet special voor u besteld zijn, kunt u bij ons retour brengen. Wij rekenen hiervoor 10% handelingskosten. Speciaal bestelde materialen kunt u niet retour brengen. Indien u wenst dat wij de retourmaterialen bij u ophalen, dan rekenen wij hiervoor vrachtkosten.