Go to top

bodemverbeteraars

Omdat elke bodem anders is, leveren we verschillende mengels aarde. Bijvoorbeeld: supercompost, champost, potgrond, aanvulgrond, bomengrond, bomenzand, teelaarde en tuinaarde. Ook specifieke mengingen kunnen geleverd worden. Met behulp van onze eigen zeefmachine en grondmolen kunnen wij vrijwel iedere soort aarde voor u mengen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van grondsoorten als bomenzand en bomengrond voor diverse gemeenten in de omgeving. Uiteraard volgens BRL 9335 protocol 4 (het samenvoegen van grond). Ook zijn wij leverancier van GreentoColour. 

Gegarandeerd schone grond (of zand of aarde) is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. J.K. van den Dool BV is dan ook erg blij met het behalen van het certificaat waarmee kwaliteitsverklaringen verstrekt kunnen worden van de geleverde grond.

J.K. van den Dool BV is door Eerland Certification gecertificeerd voor:
BRL 9335-1: Individuele partijen grond - Milieu hygiënische keuring van individuele partijen grond in het kader van het Besluit bodemkwaliteit
BRL 9335-4: Samengestelde grondproducten - Milieu hygiënische keuring van samengestelde grondproducten in het kader van het Besluit bodemkwaliteit

Hieronder kunt u het behaalde BSB-certificaat downloaden (certificaatnummer EC-SIK-35-019). Ook kunnen wij monsterrapporten leveren.


Hieronder kunt u het productblad over GreentoColour downloaden en ook de productbladen van een aantal van onze andere samenstellingen.